Written by 10:03 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Καταγγελίες σε βάρος άντρα για γενετήσιες πράξης και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος 12χρονης- Έρευνα απο το Α.Τ. Ζαχάρως

Με πολύ προσοχή εξετάζουν οι αστυνομικοί του Α.Τ. Ζαχάρως μια υπόθεση στην οποία εμπλέκεται ένας άντρας περίπου 55 ετών από την περιοχή και μιας 12χρονης, μετά την μήνυση που υπέβαλε ο πατέρας της ανήλικης στην Εισαγγελία Πύργου.

Η φημολογία γύρω από την υπόθεση έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και πολλά έχουν ακουστεί, όμως οι Αρχές τηρούν σιγή ιχθύος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος ως δράστης εξετάζεται σε επίπεδο προκαταρτικής έρευνας για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε πρόσωπο που δεν έχει συμπληρώσει τα 15 έτη και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους, αλλά δεν έχει υπάρξει σύλληψη για την υπόθεση.

 

Οι αστυνομικοί εξετάζουν τα καταγγελλόμενα, με εξέταση των κινητών τηλεφώνων των εμπλεκομένων προσώπων, άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και εξέταση της 12χρονης από παιδοψυχολόγο και ιατροδικαστή.

 

Οι εμπλεκόμενες πλευρές ζουν σε δύο κοντινά χωριά του δήμου Ζαχάρως και έχουν ακουστεί πολλά. Ωστόσο οι Αρχές προσεγγίζουν την υπόθεση με διακριτικότητα, πρωτίστως για την προστασία της ανήλικης.

 

Με πληροφορίες απο ilialive.gr

(Visited 9 times, 1 visits today)
Close