Written by 10:21 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Νέα ληστεία με θύμα 38χρονη στα Μακρίσια Ηλείας- Την χτύπησε μπροστά στο παιδάκι της

Ο εφιάλτης των ληστών κυριεύει τους κατοίκους των Μακρισίων, καθώς μέσα σε λίγες ημέρες σημειώθηκε και δεύτερη ληστεία. Μετά την 83χρονη που βρέθηκε αντιμέτωπη με δύο ανήλικους ληστές, χθες το απόγευμα μια 38χρονη γυναίκα, δέχθηκε επίθεση μέσα στο σπίτι της, από άντρα που την ξυλοκόπησε μπροστά στο παιδί της και της πήρε το ποσό των 2500 ευρώ.

Ο δράστης πιθανότατα να παρακολουθούσε το σπίτι που βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του χωριού και μάλιστα σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων από το σπίτι της ηλικιωμένης που επιτέθηκαν πριν λίγες ημέρες.

Έτσι επέλεξε να μπει στο σπίτι της οικογένειας της 38χρονης, όταν ο βγήκε για λίγο ο σύζυγος της να πάει στο φαρμακείο.

Ο άντρας που φορούσε κουκούλα εισέβαλε περίπου στις 7 το απόγευμα αιφνιδιάζοντας τη γυναίκα, την οποία άρχισε να απειλεί για να του δώσει τα χρήματα που υπήρχαν στο σπίτι.

Όταν ο δράστης είδε πως δεν πετυχαίνει το σκοπό του, άρχισε να χτυπά και να σέρνει στο πάτωμα τη γυναίκα και όλα αυτά μπροστά στα μάτια του έντρομου παιδιού της.

Τελικά ο ληστής κατάφερε να αποσπάσει το χρηματικό ποσό των 2500 ευρώ και να τραπεί σε φυγή.

Το νέο αυτό περιστατικό ληστείας μαθεύτηκε γρήγορα στο χωριό που ούτως ή άλλως επικρατεί πανικός τις τελευταίες ημέρες. Γιατί δεν είναι μόνο η απόπειρα ληστείας σε βάρος της 83χρονης και το χθεσινό περιστατικό, αλλά εφτά κλοπές ακόμα σε σπίτια το τελευταίο δεκαήμερο. Κάποιοι ή κάποιοι, άγνωστο αν είναι ντόπιοι ή βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στο χωριό, έχουν βάλει στο στόχαστρο τα σπίτια και της περιουσίες των κατοίκων.

“Ανησυχούμε πολύ” είπε ο πρόεδρος των Μακρισίων Γιώργος Παρασκευόπουλος στο ilialive.gr. “Πάνε τρία χρόνια που είχαμε και πάλι κλοπές στο χωριό αλλά τώρα τα πράγματα χειροτέρεψαν. Σε κάθε περίπτωση χρειάζεται ψυχραιμία και όχι πανικός για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση” σημείωσε.

(Visited 29 times, 1 visits today)
Close