Written by 19:05 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Ανακοίνωσε υποψηφιότητα για τον Δήμο Πατρέων ο Βασίλης Αϊβαλής- Βίντεο

Την απόφασή του να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Πατρέων, στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του ερχόμενου Οκτωβρίου, ανακοίνωσε σήμερα (Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2022) ο Mcs. Μηχανολόγος Μηχανικός, Πρόεδρος του ΤΕΕ Δυτικής Ελλάδος, Βασίλης Αϊβαλής, παρουσιάζοντας, το σύμβολο, το όνομα αλλά και τη φιλοσοφία και τις στοχεύσεις της Ανεξάρτητης και Ακηδεμόνευτης Δημοτικής Παράταξής του.
Η παρουσίαση έγινε στην κατάμεστη αίθουσα συνεδριάσεων της ΕΣΗΕΠΗΝ, παρουσία εκπροσώπων των ΜΜΕ, μελών και υποστηρικτών της νεοσύστατης παράταξης «Πάτρα, Σπουδαία και Πάλι», γνωστών στελεχών της αυτοδιοίκησης αλλά και πολλών εκπροσώπων της νέας γενιάς που σηματοδοτούν -όπως ανέφερε χαρακτηριστικά και ο ίδιος- την ανάγκη «νέοι άνθρωποι, επιστήμονες, δημιουργικοί, δραστήριοι και αποτελεσματικοί, να πάρουν την μοίρα της πόλης στα χέρια τους και με την συμβολή των εμπειρότερων να ορίσουν το δρόμο που θα την οδηγήσει στο μέλλον ως μια σύγχρονη πόλη με πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα, απαλλαγμένη από κομματικούς εναγκαλισμούς».
Ο κ. Αϊβαλής έδωσε έμφαση στην αναγκαιότητα αλλαγής πορείας για την Πάτρα προκειμένου να ξαναβρεί τη χαμένη της αίγλη, να ορίσει τη νέα της ταυτότητα και να τεθούν – στη βάση στρατηγικού σχεδίου-, οι στόχοι για την Πάτρα της επόμενης δεκαετίας.
«Είμαστε έτοιμοι να σηκώσουμε τα μανίκια για δουλειά, για προσφορά, να πάρουμε το βάρος της ευθύνης, για να κάνουμε την Πάτρα μας πόλη για να ζεις. Πόλη Ελπίδας, Προόδου, Ευημερίας και Ακτινοβολίας» ανέφερε ο κ. Αϊβαλής, ο οποίος έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στην καθημερινότητα του πολίτη, στην κοινωνική πολιτική, στην αύξηση της απασχόλησης με νέες θέσεις εργασίας ώστε να παραμένουν οι νέοι στην πόλη, στην αναγκαιότητα διαλόγου, συνεργασίας και σύνθεσης μεταξύ Δήμου και Φορέων, αλλά και στα μεγάλα αναπτυξιακά-εμβληματικά έργα όπως και στην στήριξη της τοπικής υγιούς επιχειρηματικότητας, με διεκδίκηση χρηματοδοτικών εργαλείων και πόρων για τον τόπο μας.
«Είναι ώρα η Πάτρα να αλλάξει σελίδα!» τόνισε ο υποψήφιος Δήμαρχος. «Να δημιουργήσουμε μια πόλη για την οποία κάθε Πατρινός θα είναι υπερήφανος και κάθε επισκέπτης-ταξιδιώτης εντυπωσιασμένος! Σε αυτό το ταξίδι σας καλούμε όλους, να συνθέσουμε τις ιδέες μας, τις επιθυμίες μας, τις προσδοκίες μας και τα οράματά μας. Να βάλουμε τους στόχους μας για την Πάτρα της επόμενης δεκαετίας.
Να κάνουμε την Πάτρα μας, πόλη Ελπίδας, Προόδου, Ευημερίας και Ακτινοβολίας. Πάτρα Ισχυρή, Κοινωνική και Λειτουργική, γιατί η Πάτρα είναι η αφετηρία και ο προορισμός. Η Πάτρα τώρα σε χρειάζεται για να γίνει Σπουδαία και Πάλι».

(Visited 34 times, 1 visits today)
Close