Written by 13:04 Featured, Ελλάδα

Πατέρας ενός μωρού ο 16χρονος που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι στην Θεσσαλονίκη– Συνελήφθη αστυνομικός της ομάδας ΔΙΑΣ

Οι εξελίξεις κινούνται σε γρήγορους ρυθμούς για την υπόθεση του 16χρονου στη Θεσσαλονίκη που δέχτηκε σφαίρα στο κεφάλι κατά τη διάρκεια καταδίωξης, καταλήγοντας στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Φαίνεται πως ο ανήλικος είναι πατέρας ενός μωρού ηλικίας μόλις 1.5 έτους, ενώ οι συγγενείς του είναι συγκεντρωμένοι έξω από το νοσοκομείο, γεμάτοι οργή για αυτή την τραγική εξέλιξη, υποστηρίζοντας πως τα δεδομένα της αστυνομίας για την καταδίωξη δεν είναι σωστά.

«Και τι έγινε που δεν πλήρωσε; Έπρεπε να τον σκοτώσουν;», δηλώνουν αγανακτισμένοι
«Τίποτα δεν έκανε το παιδί, βενζίνη πήγε να βάλει», τόνισε συγγενικό πρόσωπο του 16χρονου, λέγοντας ότι υπάρχουν αποδείξεις πως ο 16χρονος μέχρι τις 02:30 ήταν με φίλους του, ενώ η αστυνομία υποστηρίζει πως η καταδίωξη ξεκίνησε στη 01:00 τα ξημερώματα.

«Κι αν δεν πλήρωσε; Πρέπει να τον σκοτώσει; Παρ’ του τον αριθμό, έλα στο σπίτι, κάνε καταγγελία. Έκανε ένα λάθος, να τον σκοτώσουν;».

Σύλληψη αστυνομικού που φέρεται να πυροβόλησε τον 16χρονο.
Σύμφωνα με το GRtimes.gr, συνελήφθη ο αστυνομικός που φέρεται πως πυροβόλησε τον 16χρονο οδηγό αυτοκινήτου κατά τη διάρκεια καταδίωξης τις πρώτες ώρες της Δευτέρας.

Πρόκειται άνδρα της ομάδας ΔΙΑΣ ο οποίος κρατείται με εντολή εισαγγελέα και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης για τα περαιτέρω.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο ανήλικος επιχείρησε να πλήξει τους αστυνομικούς που τον καταδίωκαν, ενώ έκανε ελιγμό με το όχημα δέχτηκε από πίσω έναν πυροβολισμό στο κεφάλι.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας εντοπίστηκε ο άνδρας της ΕΛΑΣ που χρησιμοποίησε το υπηρεσιακό του όπλο για να ακινητοποιήσει το όχημα.

(Visited 11 times, 1 visits today)
Close