Written by 19:44 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Δύο προφυλακιστέοι και ένας ελεύθερος με όρους για τη ληστεία κοσμηματοπωλείου στη Γαστούνη

Από νωρίς το πρωί έως το βράδυ κατέθεταν οι τρεις άντρες – ένας ημεδαπός και δύο αλλοδαποί – που συνελήφθησαν σε Καβάσιλα και Δουνέικα τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης σε μεγάλη αστυνομική επιχείρηση. Οι δράστες κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστεία, κλοπές και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών.

Πρώτοι πέρασαν το κατώλφι του Ανακριτή Αμαλιάδας οι δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αλβανίας, 32 και 48 ετών, που κατέθεταν για αρκετές ώρες για την υπόθεση της ληστείας σε κοσμηματοπωλείο στη Γαστούνη στις 3 Μαρτίου, αλλά και τα όπλα, τα κοσμήματα και άλλα αντικείμενα (κλεμμένο αυτοκίνητο, κλεμμένη μηχανή, κουκούλες full face, μπιτόνι βενζίνης, μικροποσότητα ναρκωτικών) κ.α.

Αργότερα στις 3 το μεσημέρι οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή και ο 53χρονος Έλληνας με βεβαρυμένο παρελθόν.

Μετά τις απολογίες τους ο 53χρονος Έλληνας και ο 48χρονος Αλβανός κρίθηκαν προφυλακιστέοι, ενώ ο 32χρονος Αλβανός, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, καταβολή εγγύησης 2500 ευρώ, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και παρουσία στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που διαμένει κάθε 1η και 15η του μήνα.

(Visited 27 times, 1 visits today)
Close