Written by 10:02 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Άγριος ξυλοδαρμός 37χρονου στον Λαγανά Ζακύνθου – Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο Ρίου

Θύμα εξαιρετικά βίαιης επίθεσης, από αγνώστους μέχρι ώρας, υπήρξε προ ημερών ένας 37χρονος Αγρινιώτης στο γνωστό «θέατρο» ανάλογων συμβάντων που λέγεται Λαγανάς στη Ζάκυνθο.

Αποτέλεσμα ήταν ο βαρύτατος τραυματισμός του νεαρού άνδρα που έχει οδηγήσει στην νοσηλεία του εδώ και μέρες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας καθώς η κατάστασή του κρίθηκε πολύ σοβαρή κι έπρεπε να μεταφερθεί από το νησί.

Η υπόθεση έχει δυστυχώς αργή και προβληματική εξέλιξη, χωρίς εντοπισμό, ταυτοποίηση ή σύλληψη υπόπτου, κυρίως διότι δεν υπάρχει ο παραμικρός μάρτυρας για το συμβάν, ενώ
εντύπωση κάνει ότι το θέμα δεν έχει καταγραφεί καθόλου από τα ΜΜΕ, παρότι έκτοτε έχουν μεσολαβήσει κι άλλα ανάλογα περιστατικά στο συγκεκριμένο πολύπαθο τουριστικό προορισμό.

Ο 37χρονος Αγρινιώτης Α.Ζ. που εργάζεται στο νησί της Ζακύνθου αποφάσισε το βράδυ της περασμένης Κυριακής 2/7 προς Δευτέρα 3/7 να πάει στον Λαγανά για αναψυχή. Μάλιστα είχε γνωστοποιήσει την πρόθεσή του σε φίλο του ο οποίος φαίνεται να τον είχε αποτρέψει από κάτι τέτοιο. Χωρίς κανείς να γνωρίζει τι μεσολάβησε, ο 37χρονος βρέθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας με σοβαρά τραύματα μετά από ξυλοδαρμό.

Αρχικά η εικόνα του δεν ήταν ανησυχητική και για 2 ημέρες έκανε έναν κύκλο εξετάσεων σε ιδιωτική κλινική του νησιού μεταξύ Τρίτης και Πέμπτης, όταν πλέον η εικόνα του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση και κρίθηκε ότι πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ρίου, στην Πάτρα. Έκτοτε νοσηλεύεται με την κατάστασή του να έχει ξεφύγει από την φάση της κρισιμότητας αλλά με κενά στην αντίληψή του και με πιθανότατα μεγάλη ζημιά από χτύπημα στην καρωτίδα.

Οι γιατροί λένε ότι η κατάστασή του δίνει κάποια αισιοδοξία για ανάκαμψη όμως μπορούν μόνο να περιμένουν. Κάτι που αναγκαστικά θα κάνει και η Αστυνομία Ζακύνθου καθώς κρίνεται πολύ σημαντική η κατάθεση του θύματος. Κι αυτό γιατί παρά το ανθρωποκυνηγητό που έχει εξαπολυθεί δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο και δεν υπάρχει μάρτυρας! Να σημειωθεί ότι έχει υπάρξει γενικευμένη άρση απορρήτου των συνομιλιών γύρω από το σημείο που βρέθηκε χτυπημένος ο Α.Ζ. ενώ έχουν ερευνηθεί όλες οι διαθέσιμες κάμερες στην περιοχή.

Πηγή:sinidisi.gr

(Visited 17 times, 1 visits today)
Close