Written by 10:53 Featured, Πολιτική

Στηρίζει Αχτσιόγλου ο Ραγκούσης για την προεδρεία του ΣΥΡΙΖΑ

«Με την Έφη Πρόεδρο, πιστεύω ότι μπορούμε να χτίσουμε τον νέο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, πηγαίνοντας προς την επόμενη Ελλάδα», αναφέρει ο κ. Ραγκουσης.

Τη στήριξη του στην υποψηφιότητα της Έφης Αχτσιόγλου έκανε γνωστή, με ανάρτησή του στο Facebook, ο Γιάννης Ραγκούσης, τονίζοντας η ενδεχόμενη εκλογή της «θα αποτελέσει την πρώτη μετεκλογική πράξη εναρμόνισης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την κοινωνία των πολλών».

«Υπηρέτησε την ενότητα με υποδειγματικό τρόπο και ποτέ μα ποτέ δεν έγινε αιτία να πληγωθεί είτε το αξιόμαχο του κόμματός μας είτε η σχέση μας με τους πολίτες. Όπως και η μεγάλη πλειοψηφία των μελών και των στελεχών μας, ποτέ δεν έβαλε το εγώ πάνω από το εμείς», αναφέρει μεταξύ άλλων, ο κ. Ραγκούσης.

«Εισήγαγε την υποψηφιότητά της με μια πολιτική πλατφόρμα που προσδιόρισε με σαφήνεια τη βούλησή της να χτίσουμε πάνω στα συλλογικά μας κεκτημένα ώστε να βαθύνουμε τη διεύρυνσή μας και να ενισχύσουμε την κοινωνική μας επιρροή.

Φρονώ ότι έχει όλες τις δυνατότητες να ηγηθεί μιας τιτάνιας συλλογικής προσπάθειας που απαιτείται ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ – βασισμένος στις αρχές και τις αξίες του – να μπορέσει να δώσει στους προοδευτικούς πολίτες, προοπτική σύγχρονης, αποτελεσματικής και αυτοδύναμης διακυβέρνησης.

Η εκλογή της Έφης Αχτσιόγλου στη θέση της Προέδρου και κατά συνέπεια και της Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, θα αποτελέσει την πρώτη μετεκλογική πράξη εναρμόνισης του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με την κοινωνία των πολλών», αναφέρει.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Close