Written by 09:49 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Στον Ανακριτή σήμερα 3 άτομα για την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα

Σήμερα αναμένεται να βρεθούν στα Δικαστήρια της Πάτρας ο μηχανικός ασφαλείας του έργου και ένας χειριστής , που κατηγορούνται για την τραγωδία με την κατάρρευση της γέφυρας της περιμετρικής στα Μποζαΐτικα.

Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν λάβει τριήμερη προθεσμία προκειμένου να ετοιμάσουν τις απολογίες τους.

Να σημειωθεί πως για την τραγωδία που στοίχισε την ζωή σε έναν 43χρονο, κατηγορούνται ακόμη δύο εργαζόμενοι της εταιρείας που είχε αναλάβει το έργο. Ωστόσο, προς το παρόν δεν είναι εφικτό να μεταβούν στα Δικαστήρια, καθώς νοσηλεύονται φρουρούμενοι, στο νοσοκομείο “Αγ. Ανδρέας” ο ένας με σοβαρά τραύματα και στο νοσοκομείο του Ρίου ό άλλος με ελαφρότερα τραύματα. Σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται ο ανακριτής να μεταβεί στα δύο νοσηλευτήρια για να λάβει τις καταθέσεις τους.

Ενώ το πέμπτο άτομο που αναζητείτο, αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα στον ανακριτή , μαζί με τους άλλους δύο κατηγορούμενους, όπως έχει εηνημερώσει τις δικαστικές αρχές ο δικηγόρος του.

Εξάλλου, από προχθες το βράδυ σταμάτησε και η έρευνα για τυχόν εγκλωβισμένους κάτω από τα συντρίμμια της γέφυρας, καθώς διαπιστώθηκε πως μετά από τρεις ημέρες εξονυχιστικού ελέγχου , ακόμη και με την παρουσία ειδικά εκπαιδευμένων σκυλιών δεν υπήρξε κανείς που να είχε καταπλακωθεί από τους τόνους τσιμέντου.

Πηγή:tempo24.news

(Visited 32 times, 1 visits today)
Close