Written by 18:04 Featured, Πολιτική

Κασσελάκης: Δεσμεύομαι για πολιτικές με βάση τις ανάγκες των ανθρώπων

Σε έναν « αγώνα ενωτικό, συλλογικό, με αλληλεγγύη και δημοκρατικό ύφος » προσκάλεσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας σήμερα για πρώτη φορά στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Όπως είπε, ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έχει ολοκληρωμένες και εφαρμόσιμες προτάσεις με βάση τις ανάγκες των ανθρώπων, ενώ έκανε λόγο για τρία βήματα: « Ενότητα, πρόταση, δράση ».

«Εμείς οι 48 απέναντι στους 158 “άριστους”» τόνισε ο Στ. Κασσελάκης, ενώ εξαπέλυσε δριμεία επίθεση κατά του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, κατηγορώντας τους ότι επέδειξαν « αλαζονεία ».

Ξεκινώντας, ο Στ. Κασσελάκης, δήλωσε πως είναι « τιμή » γι΄αυτόν να παίρνει το λόγο και πως ανγνωρίζει την « ευθύνη » και την « υποχρέωση » του απέναντι στην πατρίδα και τα μέλη του κόμματος να υπηρετήσει τις « ιδέες και τις αξίες του αριστερού, προοδευτικού και δημοκρατικού κόσμου ».

«Εμείς αποτελούμε την εθνική εξαίρεση σύμφωνα με τον πρωθυπουργό» σημείωσε ο Στ. Κασσελάκης και αναφέρθηκε στο Predator, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει το « μεταμεσονύχτιο ΦΕΚ » με το οποίο « φίμωσε » την ΑΔΑΕ και το προέδρο της Ανεξάρτητης Αρχής. «Κατά τα άλλα κατηγορούν εμάς ότι δεν σεβόμαστε τους θεσμούς», είπε χαρακτηριστικά.

Δεσμεύτηκε, μάλιστα, ότι όταν γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση « ποτέ δε θα δεχτούν οι λειτουργοί της δικαιοσύνης οποιαδήποτε πίεση ή επιρροή στη δικαιοσύνη », αλλά θα παράσχει « αμέριστη συμπαράσταση, υλικοτεχνική και θεσμική για να υπηρετούν απερίσπαστοι το λειτούργημα τους »

(Visited 22 times, 1 visits today)
Close