Written by 17:52 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Την εμπλοκή «τρίτου προσώπου» εξετάζει η Αστυνομία για την εξαφάνιση του 31χρονου- Βρέθηκαν διαγραμμένες συνομιλίες & μηνύματα με τον κρεοπώλη

Νέα στοιχεία έρχονται στη δημοσιότητα για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με το Live News κομβικής σημασίας για την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι φαίνεται να είναι ένα «τρίτο πρόσωπο», την εμπλοκή του οποίου εξετάζει η Αστυνομία.

Το πρόσωπο αυτό είτε γνωρίζει τι έχει συμβεί στον 31χρονο είτε συμμετείχε ενεργά στην εξαφάνισή του και ενδέχεται να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» το κινητό του κρεοπώλη στο οποίο βρήκαν δεκάδες κλήσεις του προς έναν συγκεκριμένο αριθμό πριν από την εξαφάνιση αλλά και μετά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για στενό φίλο του 50χρονου κρεοπώλη.

Το βράδυ της Δευτέρας, μετά τις καταθέσει που έδωσαν το βράδυ τη Παρασκευής οι δύο φίλοι της παρέας, κλήθηκε ο ένας εξ αυτών, όχι για να καταθέσει αλλά για να παραδώσει το κινητό του τηλέφωνο.

Στη συνέχεια, προκύπτει πως το συγκεκριμένο πρόσωπο επικοινώνησε με τηλέφωνα και γραπτά μηνύματα με τον άνθρωπο που είδε τελευταίος τον 30χρονου που αγνοείται, με τον κρεοπώλη δηλαδή.

Οι τηλεφωνικές κλήσεις και τα μηνύματα που αντάλλαξαν είχαν διαγραφεί και χρειάστηκε να ανακτηθούν.

Μαζί με τον φίλο του, στο τμήμα πήγε και μία κοπέλα η οποία δεν σήκωσε ποτέ τα τηλέφωνα που την καλούσε ο κρεοπώλης.

 

(Visited 16 times, 1 visits today)
Close