Written by 09:16 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Σήμερα η κηδεία του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι – Τι ψάχνει η ΕΛ.ΑΣ

Σήμερα κλείνει ο κύκλος της δολοφονίας και των πολυήμερων αναζητήσεων για τον 31χρονο Μπάμπη Κούτσικο στο Μεσολόγγι, καθώς θα οδηγηθεί στην τελευταία του κατοικία.

Χθες ταυτοποιήθηκε, με τη μέθοδο του DNA, η σορός του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου και σήμερα η οικογένειά του, συγγενείς, φίλοι και συγχωριανοί θα τον αποχαιρετήσουν .

Η κηδεία του θα γίνει στις 3μμ στον ιερό ναό Άγιο Αθανάσιο Μεσολογγίου.

«Κλειδιά» το κινητό του 31χρονου και το όπλο

Στο μεταξύ το βάρος των ερευνών, που συνεχίζονται στη βαλτώδη περιοχή όπου βρέθηκε η σορός του 31χρονου, από Αστυνομία και Στρατό, πέφτει στον εντοπισμό του όπλου και του κινητού του θύματος.

Οι έρευνες αναμένεται να επεκταθούν και στην περιοχή της ορεινής Ναυπακτίας όπου μετέβη την επόμενη μέρα της δολοφονίας ο 50χρονος κρεοπώλης. Ωστόσο το ανάγλυφο της περιοχής -ορεινή και δύσβατη- κάνει τις προσπάθειες των Αρχών για ανεύρευση της κυνηγετικής καραμπίνας εξαιρετικά δύσκολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη δικογραφία της υπόθεσης αναφέρεται πως η αστυνομία ζήτησε από την πρώην σύντροφο του 31χρονου να τους στείλει από νησί όπου κατοικεί την κάρτα SIM του παλιού κινητού τηλεφώνου του, που της είχε παραχωρήσει.

Η Ασφάλεια Μεσολογγίου και η Αστυνομία, θεωρούν πως ένας είναι ο δράστης της δολοφονίας του Μπάμπη και δεν υπάρχουν συνεργοί, κάτι το οποίο δεν ασπάζεται η οικογένεια του 31χρονου.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Close