Written by 09:37 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Στην Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδας λίγες ώρες πριν την συνάντηση με τον πρωθυπουργό

Ραντεβού στη Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης δίνουν σήμερα οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδας.

Συνεχίζοντας και ενισχύοντας τις κινητοποιήσεις του ο αγροτικός κόσμος της περιοχής, μετά το στήσιμο μπλόκων και τον συμβολικό αποκλεισμό εθνικών οδών, προχωρά σήμερα σε μια νέα μορφή κινητοποίησης, με στόχο την ενημέρωση των πολιτών για τα αιτήματα τους.

Συγκεκριμένα αγρότες από την Αχαΐα και την Αιτωλοακαρνανία με τα οχήματά τους θα βρεθούν στην Γέφυρα του Ρίου, μετά τις 12.30 μμ. Θα σταθμεύσουν τα αγροτικά αυτοκίνητα και πεζοί θα κάνουν πορεία στο κατάστρωμα της Γέφυρας μέχρι τα διόδια, όπου και πρόκειται να “ανοίξουν” τις μπάρες, ώστε η διέλευση των οχημάτων να γίνεται χωρίς αντίτιμο.

Νέα μπλόκα

Εξάλλου, το απόγευμα, στις 6μμ. οι αγρότες της Αιγιάλειας για 9η ημέρα θα στήσουν και πάλι το μπλόκο τους στο ύψος της γέφυρας του Σελινούντα, ενώ ενδέχεται να προχωρήσουν και σε συμβουλική κατάληψη του οδοστρώματος της εθνικής οδού Πατρών- Κορίνθου. Την ίδια στιγμή και οι αγρότες της Δυτικής Αχαΐας αναμένεται να προχωρίσουν σε αποκλεισμό τησ Πατρών-Πύργου μετά τησ 7 το απόγευμα στο ύψος της Κάτω Αχαΐας.

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
Close