Written by 18:50 Αθλητικά

Ο Γκριγκόνις γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από του Κολοσσού τα… δόντια

Στα όριά του έφτασε ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Δευτέρας (8/4), μέχρι να νικήσει τον Κολοσσό στη Ρόδο (79-74). Τεράστιο τρίποντο του Μάριους Γκριγκόνις, που είχε 6/6 σουτ από την περιφέρεια.

Οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος δεν προσφέρονται για ιδιαίτερα συμπεράσματα σε αυτή τη φάση της χρονιάς. Γι’ αυτό και ο Παναθηναϊκός AKTOR ήθελε να κάνει το απόγευμα της Δευτέρας (8/4) τη δουλειά και να προχωρήσει για τα δύσκολα που ακολουθούν. Οι πράσινοι νίκησαν με 79-74 τον Κολοσσό στη Ρόδο για τη δεύτερη αγωνιστική του TOP-6 της Stoiximan Basket League και συνεχίζουν να έχουν τον τίτλο του απόλυτου φαβορί για το πλεονέκτημα έδρας έως και τους τελικούς της Α1.

Στο 22-1 ανέβηκε η ομάδα του Εργκίν Αταμάν (10-1 εντός και 12-0 εκτός έδρας), με τον Τούρκο προπονητή να αφήνει εκτός δωδεκάδας τον Τζέριαν Γκραντ για να τον ξεκουράσει. Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύθηκε και δυσκολεύθηκε πολύ, σε ένα απόγευμα που απέδειξε για ακόμα μία φορά ότι το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος έχει εκτοξευθεί φέτος. Ένα απίθανο τρίποντο του Μάριους Γκριγκόνις (71-73) δύο λεπτά πριν από το φινάλε κράτησε τους πράσινους όρθιους και τους οδήγησε στο αποτέλεσμα.

Στο 9-15 έπεσε ο Κολοσσός (8-4 εντός και 1-11 εκτός έδρας), που γνωρίζει ότι θα αποφύγει Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο των playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος και προετοιμάζεται για να παλέψει με το Περιστέρι ή με τον Προμηθέα.

(Visited 4 times, 1 visits today)
Close