Written by 10:35 Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Πυρά Πετροπούλου για την έλευση Πλεύρη στην Πάτρα

Δελτίο τύπου

 

Ακόμη μια φορά ήλθε στην πόλη μας ο κος Πλεύρης, ο οποίος επαναλαμβανόμενος αυτήν την φορά ” είδε μερικούς”, ” άκουσον ελάχιστους” και έφυγε χωρίς να δώσει τίποτε στην περιοχή μας και χωρίς δυστυχώς να επιλύσει κανένα από τα μεγάλα προβλήματα και τις διεκδικήσεις του χώρου της υγείας στην πόλη μας και γενικότερα της ευρύτερης περιοχή μας.
Ο κος Πλεύρης, που ετράπη σε φυγή υπό τον φόβο των διαδηλωτών που του εναντιώθηκαν για τις αδικαιολόγητες πρακτικές του, τις πρωθυπουργικές εμμονές για τις αναστολές και όχι μόνον,
προσπάθησε
με επιλεγμένες συναντήσεις να ωραιοποιήσει την κατάσταση και στο συνέδριο Regional Growth Conference 2022 που διοργάνωνε η εφημερίδα «Πελοπόννησος», ένεκα του οποίου βρέθηκε στην πόλη μας και στο ελάχιστο ακροατήριο που μίλησε και το οποίο δεν ξεπερνούσε τους 40, ακροατήριο που απαρτιζόταν απο τις διορισμένες Διοικήσεις των Νοσοκομείων και όχι όλους και ελάχιστους κυβερνητικούς συνδικαλιστές,
να μας προετοιμάσει
οχι για την ανάπτυξη και την στήριξη του δημόσιου τομέα υγείας και την αντιμετώπιση των προβλημάτων του, αλλά για τις συγχωνεύσεις και την συρρίκνωση του, τον διακαή πόθο της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.
Λυπούμαστε πολύ γι΄ αυτήν την ανεπίτρεπτη από Υπουργό κομματική περιοδεία, μια περιοδεία όπου είχε συναντήσεις κυρίως με ¨αρεστούς¨ και στην οποία απέφυγε τις δύσκολες συναντήσεις, ακόμη και εκείνες που εγγράφως του ζητήθηκαν όπως η περίπτωση του Σωματείου των εργαζόμενων του Γ. Ν Πατρών, προφανώς γιατί δεν είχε λύσεις για τίποτε, ούτε δυστυχώς για την αναγκαία και απαραίτητη προοπτική περαιτέρω ανάπτυξης του Νοσοκομείου ΑΓ. ΑΝΔΡΕΑΣ.
Λυπούμαστε πολύ για τους παρευρισκόμενους “χειροκροτητές συνδικαλιστές” που αντάμα, χέρι – χέρι με τους υπό προθεσμία Διοικούντες, αρκέστηκαν στις μεταξύ τους φωτογραφήσεις και όχι στις αναγκαίες ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ.
Ακόμη μια επικοινωνιακού χαρακτήρα περιοδεία, ανούσια και αναποτελεσματική για τα Νοσοκομεία της περιοχής μας και τους Εργαζόμενους σ΄ αυτά.

Από την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΑΧΑΪΑΣ

(Visited 34 times, 1 visits today)
Close