Written by 09:12 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Στιγμές τρόμου με ληστές για γυναίκα αντιδημάρχου

Εφιαλτικές στιγμές έζησε χθες το πρωί μία νεαρή μητέρα, η οποία βρέθηκε αντιμέτωπη με ένοπλους ληστές, οι οποίοι της είχαν στήσει ενέδρα στη Ράχη Δυτικής Αχαΐας επιχειρώντας να σταματήσουν το αυτοκίνητό της, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει κινηματογραφική καταδίωξη μέχρι τα Σαγέικα.

Η σύζυγός του αντιδημάρχου Δυτικής Αχαΐας, Γρηγόρη Μάλλιαρη, που διατηρεί το ταχυδρομικό πρακτορείο των ΕΛΤΑ στα Σαγέικα είχε μεταβεί στην Κάτω Αχαΐα προκειμένου να παραλάβει χρήματα για την πληρωμή συντάξεων και επιδομάτων.

Έχοντας μαζί της το 2χρονο παιδάκι της, αφού ολοκλήρωσε τη διαδικασία πήρε το δρόμο για τα Σαγέικα.

Στο ύψος όμως, της Ράχης δύο ένοπλοι ληστές που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού της είχαν στήσει ενέδρα…

Έβγαλαν όπλο και επιχείρησαν να την σταματήσουν, όμως εκείνη αντιδρώντας με πρωτοφανή ψυχραιμία συνέχισε να οδηγεί σκεπτόμενη πάνω απ’ όλα πως έπρεπε να προστατεύσει το παιδί της.

Οι δράστες που φορούσαν μαύρα μπουφάν και λευκά κράνη, προκειμένου η αμφίεσή τους να παραπέμπει σε αστυνομικούς άρχισαν να την καταδιώκουν, ενώ αρκετές φορές «πλεύρισαν» το αυτοκίνητο χτυπώντας το τζάμι του οδηγού με το όπλο. Η γυναίκα δεν σκέφτηκε λεπτό να σταματήσει.

Μάλιστα, την τελευταία στιγμή που προσέγγισαν το όχημα και να κάμψουν την αντίστασή της, πυροβόλησαν για εκφοβισμό μια φορά στον αέρα!

Τελικά, η νεαρή μητέρα κατάφερε να φθάσει στα Σαγέικα, χωρίς να σταματήσει στο πρακτορείο, αλλά οδήγησε μέχρι το παντοπωλείο, όπου υπήρχε μαζεμένος αρκετός κόσμος.

Εκεί οι δράστες εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους και διέφυγαν.

(Visited 22 times, 1 visits today)
Close