Written by 16:30 Χωρίς κατηγορία

Αλληλομηνύθηκαν για τους πυροβολισμούς- Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Προσωπικές διαφορές φαίνεται πως βρίσκονται πίσω από την επίθεση με πυροβολισμούς σε βάρος πατρινού που ερευνά η αστυνομία. Ο ίδιος, σύμφωνα με την ιστοσελίδα pelop.gr, κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι προχθές τα ξημερώματα, όταν επέστρεψε στο σπίτι του θέλησε να βγάλει βόλτα τον σκύλο του.

Βγαίνοντας στον δρόμο, αντιλήφθηκε την παρουσία αγνώστου ατόμου, χωρίς να διακρίνει χαρακτηριστικά και τότε προσπάθησε να ξαναμπεί στο σπίτι του. Εκείνη την στιγμή, έπεσε ο πρώτος πυροβολισμός, ενώ ακολούθησαν και άλλοι, με το παρ΄όλιγον θύμα, να κρύβεται για να μην δεχθεί κάποια βολίδα.

Κατά τα λεγόμενά του, ο άγνωστος μέχρι στιγμής δράστης, πρόλαβε και εξαφανίσθηκε πριν φθάσουν τα περιπολικά της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία βρήκε στο σημείο έξι κάλυκες. Πηγές της Αστυνομίας, αναφέρουν ότι το παρολίγον θύμα της επίθεσης, υπέδειξε ως ηθικό αυτουργό της επίθεση, γυναίκα με την οποία όπως ισχυρίζεται έχει οικονομικές διαφορές. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η καταγγελλόμενη, αρνήθηκε τα όσα τις καταμαρτυρεί ο άνδρας και μάλιστα έχει προχωρήσει σε μήνυση σε βάρος του για συκοφαντική δυσφήμηση.

Η γυναίκα προσήχθη προχθές στην Αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερη, ενώ υπέβαλλε μήνυση σε βάρος του άνδρα για ψευδή καταμήνυση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και αυτός.

 

PELOP.GR

(Visited 2 times, 1 visits today)
Close