Written by 17:01 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Ανοίγει ο δρόμος για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων

Ανοίγει ο δρόμος για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, καθώς το Ελεγκτικό Συνέδριο άναψε το «πράσινο φως» για να ξεκινήσουν οι διαγωνιστικές διαδικασίες.
Μετά από δύο αρνητικές αποφάσεις δικαστικών σχηματισμών του Ελεγκτικού Συνεδρίου κι έπειτα από δικαστική μάχη που δόθηκε στην Ολομέλεια του δικαστηρίου, κρίθηκε, τελικά, με μεγάλη πλειοψηφία ότι η προμήθεια εξοπλισμού για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων είναι νόμιμη, καθώς εντάσσεται στις αναπτυξιακού περιεχομένου αρμοδιότητες της Περιφέρειας.
Πρόκειται για διαδικασία με φορέα υλοποίησης την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η οποία και χρηματοδοτεί την προμήθεια εξοπλισμού με στόχο την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του λειτουργούντος σε δημόσια δασική έκταση Χιονοδρομικού Κέντρου, παρέμβαση που αποβλέπει γενικότερα στην τουριστική αξιοποίηση της περιοχής.
Με την σημαντική αυτή απόφαση ανοίγει πλέον ο δρόμος για την εξ ολοκλήρου υλοποίηση του έργου αναβάθμισης του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, συνολικού προϋπολογισμού 19.800.000 ευρώ.

(Visited 3 times, 1 visits today)
Close