Written by 11:16 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ηλεία μετά από διακοπές

Οι καλοκαιρινές διακοπές φαίνεται πως επιβαρύνουν σημαντικά τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ηλεία. Μετά τα τρία κρούσματα στο Κέντρο Φιλοξενίας της Μυρσίνης και τα δύο στην περιοχή της Αμαλιάδας τα οποία στην πλειοψηφία τους προήλθαν μετά από επιστροφή των ατόμων από διακοπές, άλλα τρία κρούσματα υπάρχουν στην Ηλεία, σύμφωνα με πληροφορίες στην περιοχή του Κάμπου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα νέα κρούσματα αφορούν σε ζευγάρι που επέστρεψε από διακοπές και συγγενικό τους πρόσωπο που ήρθε σε επαφή μαζί τους και αναμένεται η επίσημη επιβεβαίωση από τον ΕΟΔΥ.

Χθες είχαμε ένα ακόμα επιβεβαιωμένο κρούσμα μια 23χρονη που βρίσκεται μαζί με τους γονείς της σε χωριό του δήμου Ήλιδας όπου παραθερίζουν.

Η 23χρονη σύμφωνα με πληροφορίες είχε πάει για διακοπές στην Πάρο, στο ίδιο νησί που είχε πάει και ένας 17χρονος επίσης ετεροδημότης που η οικογενειά του παραθερίζει στην περιοχή της Αμαλιάδας.

Όλα τα κρούσματα είναι με ήπια συμπτώματα και παραμένουν σε κατ’ οίκον περιορισμό.

Βλέποντας το ιστορικό των κρουσμάτων αυτής της φάσης στην Ηλεία, πρόκειται για έξι περιπτώσεις ατόμων που επέστρεψαν από άλλη περιοχή της χώρας ή του εξωτερικού μετά από διακοπές και δύο άτομα που ανήκουν στον κύκλο των επαφών τους.

Η Ηλεία μετά τα κρούσματα που προέκυψαν από την εκδρομή στους Άγιους Τόπους και δύο – τρεις περιπτώσεις ακόμα ατόμων που είχαν ταξιδέψει στο εξωτερικό, δεν φαίνεται να έχει εστία με ιικό φορτίο, δηλαδή δεν φαίνεται να υπάρχει εστία μόλυνσης εντός νομού.

ΠΗΓΗ:ILIALIVE.GR

(Visited 29 times, 1 visits today)
Close