Written by 09:57 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

“Ειδεχθέστατες οι τέσσερις ανθρωποκτονίες”, λέει η δικηγόρος της οικογένειας Γ. Παναγοπούλου- Βίντεο

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα με τις αρχές να διεξάγουν έρευνες για το φρικιαστικό έγκλημα. Η δικηγόρος της άτυχης οικογένειας, Γιάννα Παναγοπούλου μίλησε στο dikastiko.gr κάνοντας λόγο για ένα ειδεχθές έγκλημα.

«Είναι ένα τετραπλό φονικό που θα καταγραφεί στα εγκληματολογικά χρονικά της χώρας. Είναι ειδεχθέστατες και οι τέσσερις ανθρωποκτονίες. Πρόκειται για στυγερά εγκλήματα», ανέφερε μεταξύ άλλων η κ. Παναγοπούλου εκφράζοντας την άποψη ότι άμεσα οι αρχές θα καταφέρουν διαλευκάνουν την υπόθεση και ο δράστης και όποιος εμπλέκεται θα συλληφθεί και θα λογοδοτήσει ενώπιον της ποινικής δικαιοσύνης.

«Η οικογένεια μας έχει δώσει την εντολή να κινηθούμε νομικά να παρασταθούμε για την υποστήριξη των κατηγοριών και αυτό που περιμένουν με πολύ σεβασμό στην ελληνική δικαιοσύνη είναι η παραδειγματική τιμωρία», συμπλήρωσε.

«Οι άνθρωποί τους δυστυχώς δεν γυρίζουν πίσω, είναι τεράστια η ψυχική τους οδύνη, ανείπωτος ο πόνος και αυτή η απέραντη φρίκη και θλίψη που έχει σκορπίσει αυτός ο οποίος αφαίρεσε αυτές τις ανθρώπινες ζωές του αγαπημένου ζευγαριού και τις ζωές των παιδιών». «Οι οικογένειές τους ζητούν δικαιοσύνη και δικαίωση».

(Visited 27 times, 1 visits today)
Close