Written by 06:24 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Τι είπε στην απολογία του o δράστης του φονικού της Ανδραβίδας

Με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέως, ο 60χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της αποτρόπαιης τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα, κρίθηκε προφυλακιστέος στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού.

O 60χρονος δράστης της τετραπλής δολοφονίας στην Ανδραβίδα, έδωσε τη δική του εκδοχή για το έκλημα, κατά την απολογία του στον Ανακριτή Αμαλιάδας.

Σε ότι αφορά το κίνητρό του ο δράστης ισχυρίστηκε πως υπήρχαν προστριβές με το ζευγάρι και πως οι ένοικοι έκλειναν το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό στην παροχή της υπερήλικης μητέρας του δράστη που διαμένει στον πρώτο όροφο της κατοικίας.

Αυτό ανέφερε πως συνέβη και τη συγκεκριμένη ημέρα, τους τηλεφώνησε και τους ζήτησε το λόγο, διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια ο δράστης πήγε στο σπίτι τους, όπου μπήκε με την συγκατάθεσή τους. Υπήρξε ανέφερε συμπλοκή των τριών και έπεσαν στο κρεβάτι όπου και τους πυροβόλησε πάνω στη συμπλοκή.

Για την επιστροφή του το βράδυ της Παρασκευής στην Ανδραβίδα, ο δράστης υποστήριξε πως είχε ένα σκυλάκι στο σπίτι και το λυπήθηκε μήπως μείνει χωρίς φαγητό.

Το όπλο που χρησιμοποίησε, υποστήριξε πως ήταν ενθύμιο από τον πατέρα του και το είχε κρατήσει, ενώ τέλος το έκρυψε στο λεβητοστάσιο πολυκατοικίας για την οποία είχε τα κλειδιά της εισόδου, από κάποιο άτομο που γνώριζε παλιότερα, αλλά δεν διαμένει πλέον εκεί.

Δείτε video:

(Visited 16 times, 1 visits today)
Close