Written by 09:14 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Δύσκολες και παλι οι εφημερίες στα νοσοκομεία λόγω κορονοϊού και γρίπης

Ιδιαίτερα δύσκολη αποδείχτηκε η προχθεσινή εφημερία του «Αγίου Ανδρέα» καθώς οι προσερχόμενοι στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου ξεπέρασαν τους 100.Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησο, αρκετοί από αυτούς ήταν με κορονοϊό, ύποπτοι και διαγνωσμένοι εκ των οποίων οι 11 εισήχθησαν για περαιτέρω παρακολούθηση. Επίσης, ένας σημαντικός αριθμός ασθενών προσήλθε με έντονα συμπτώματα γρίπης, που κυριαρχεί αυτή την περίοδο κυρίως σε νεαρές ηλικίες.
«Για κάποιες ημέρες είχαμε ηρεμήσει σε σχέση με την προσέλευση στα επείγοντα αλλά προχθές αυτό άλλαξε. Περιμένουμε να δούμε και τις επόμενες ημέρες ποια θα είναι η προσέλευση. Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Εχουμε εκατοντάδες κρούσματα κορονοϊού στην περιοχή μας αλλά έχουμε και τη γρίπη που εμφανίζει σοβαρά συμπτώματα» επισημαίνει ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης.

ΝΟΣΗΛΕΙΕΣ
Σε ό,τι αφορά τις νοσηλείες από κορονοϊό χθες στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονταν 48 ασθενείς στις Κλινικές Κορονοϊού του ΠΓΝΠ, ένα παιδάκι στην Παιδιατρική Κλινική και 12 διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ. Στον «Αγιο Ανδρέα» νοσηλεύονταν 33 ασθενείς στις Κλινικές Κορονοϊού και τέσσερις διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

(Visited 15 times, 1 visits today)
Close