Written by 11:41 Lifestyle-Media

Αντίο με συγκίνηση για την Μαρία Αναστασόπουλου μετά από 15 χρόνια στο ΣΚΑΪ- Βίντεο

Τελευταία ημέρα της Μαρίας Αναστασοπούλου σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και στην εκπομπή «Σήμερα». Η παρουσιάστρια της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του σταθμού μετά από μια πολυετή συνεργασία αποχωρεί από τον ΣΚΑΙ με την επόμενη τηλεοπτική της στέγη να είναι ο ΑΝΤ1 και η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη. Πως αποχαιρέτησε όμως το τηλεοπτικό κοινό η Μαρία Αναστασοπούλου;

Όλα όσα είπε η Μαρία Αναστασοπούλου

«Σε αυτές τις περιπτώσεις λένε πως κάτι ετοιμάζεις να πεις, εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα. Πέρασαν δεκαπέντε πάρα πολύ ωραία χρόνια. Ευχαριστώ την διοίκηση του ΣΚΑΙ. Ευχαριστώ που μου έδωσαν την ευκαιρία να μάθω αυτή την δουλειά. Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου, δεν είναι συνάδελφοι για μένα, είναι φίλοι.

Εμείς όπως αντιλαμβάνεστε έχουμε ανοίξει λογαριασμούς στην πρωινή ζώνη και σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί. Συγνώμη για τα λάθη που έγιναν και τις αχρείαστες εντάσεις, που μπορεί να συνέβησαν. Να είστε όλοι καλά, να έχετε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γειά σας», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου στην τελευταία της εκπομπή στον ΣΚΑΙ.

 

..

(Visited 50 times, 1 visits today)
Close