Written by 10:39 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Συνεχίζουν τις κινητοποιησεις οι αγρότες της Αχαΐας- Βίντεο

Δεν υποχωρούν οι αγρότες της Αχαΐας και ενισχύουν τα μπλόκα περιμένοντας τις αποφάσεις του Μαξίμου , μετά και το υπόμνημα που εστάλη από την πανελλαδική επιτροπή των μπλόκων , με τα αιτήματά τους.

Σε επίπεδο Αχαΐας, οι αγρότες της Αιγιάλειας σήμερα, για έβδομη ημέρα, θα συγκεντρωθούν στις 6μμ, στο ύψος της γέφυρας του Σελινούντα. Εκεί θα αποφασίσουν την στάση τουσ και εαν θα βρεθούν και πάλι στο οδόστρωμα της Πατρών Αθηνών.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΓΡΟΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ

Ενώ για αύριο Παρασκευή έχουν προγραμματίσει πορεία με τα τρακτέρ και τα αγροτικά αυτοκίνητα, από το σημείο του μπλόκου μέχρι το κέντρο του Αιγίου.

Κινητοποίηση σήμερα και για τους αγρότες της Δυτικής Αχαΐας αλλά το απόγευμα, αυτή τη φορά. Σύμφωνα, με το πρόεδρό τους, Γιώργο Βεσκούκη, θα συγκεντρωθούν στις 7 το απόγευμα, στον κόμβο της Κάτω Αχαΐας (Φανάρια).

Μπλόκα και για τους αγρότες του Ερυμάνθου, όπου σταθερά θα βρεθούν σε δυο σημεία, στις 11 το πρωί, στου Κουρλαμπά και στο Σταυροδρόμι.

(Visited 18 times, 1 visits today)
Close