Written by 11:14 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Κλιμάκωση των αγροτικών κινητοποιήσεων στην Δυτική Ελλάδα- Μαζική άνοδος στην Αθήνα

Αποφασισμένοι να φθάσουν μέχρι την πλήρη δικαίωση του αγώνα τους είναι οι αγρότες, που και στη Δυτική Ελλάδα συσπειρώνονται και ενισχύουν τα μπλόκα τους εντείνοντας την πίεση στην Κυβέρνηση με την κορύφωση των κινητοποιήσεών τους με το συλλαλητήριο στο Σύνταγμα.

Χθες βράδυ στο μπλόκο του Αιγίου, που συνέχισε για 14η ημέρα παραβρέθηκαν αγρότες από την Κορινθία, σε μια προσπάθεια ενοποίησης των δυνάμεων και κοινού βηματισμού για συντονισμό των αγροτών της Πελοποννήσου και συντεταγμένη κίνηση προς την Αθήνα την προσεχή Τρίτη.

Εξάλλου, σήμερα οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας , μετά από χθεσινοβραδινή σύσκεψη, έδωσαν ραντεβού στο μπλόκο του Αγρίνίου, λίγο έξω από την πόλη , στην θέση Ερμίτσα.

Εκεί, στις 12 το μεσημέρι, θα προχωρήσουν σε συμβολικό αποκλεισμό της παλαιάς εθνικής οδού και επιτόπου θα λάβουν αποφάσεις εάν θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό της Ιόνιας Οδού.

Στο μεταξύ το βράδυ θα υπάρχει μπλόκο στην παλαιά εθνική οδό , έξω από το Αίγιο, με τους αγρότες να σκέφτονται τις επόμενες ημέρες νέα πομπή στην πόλη του Αιγίου, η αποκλεισμό του Λιμανιού της πόλης, ή ακόμη και του Λιμανιού της Πάτρας, σε συνεννόηση με τους αγρότες Κ. Αχαΐας και Ερυμάνθου.

(Visited 8 times, 1 visits today)
Close