Written by 11:54 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Επτά συλλήψεις σε ένα 24ωρο στη Δυτική Ελλάδα για ενδοοικογενειακή βία

Συνελήφθησαν, σε επτά περιπτώσεις, χθες και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, στο Αίγιο, στον Πύργο, στη Μανωλάδα, στην Αμαλιάδα και στο Θέρμο, από αστυνομικούς υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας και Αιτωλοακαρνανίας, επτά άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν δικογραφίες, για ενδοοικογενειακή βία.

Ειδικότερα σε τρεις περιπτώσεις στην Αχαία:

Συνελήφθη χθες το πρωί, στην Πάτρα, ένας άνδρας, διότι η σύντροφός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης, απειλή και πρόκληση φθορών στην οικία της.

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο Αίγιο, ένας άνδρας, διότι η εν διαστάσει σύζυγος του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για απειλές κατά της ζωής της και απειλές κατά της μητέρας της.

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, ένας άνδρας, διότι η σύντροφός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης.

Σε τρεις περιπτώσεις στην Ηλεία:

Συνελήφθη χθες το απόγευμα, στην Αμαλιάδα, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για πρόκληση σωματικής βλάβης και απειλή.

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στη Μανωλάδα, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι προκάλεσε σωματική βλάβη στην σύντροφό του.

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύζυγός του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για απειλή και εξύβριση.

Σε μια περίπτωση στην Αιτωλοακαρνανία:

Συνελήφθη χθες το βράδυ, στο Θέρμο, ένας ημεδαπός άνδρας, (πατριός) διότι σύνοικος άνδρας, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του, για άσκηση βίας, απειλή και εξύβριση.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Close