Written by 21:25 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Χειροπέδες στον άνδρα που χτύπησε και τραυμάτισε τη γυναίκα του με τούβλο στη Σταμνά Αιτωλοακαρνανίας- Δύο ακόμα συλλήψεις απο την ΕΛΑΣ

Εξελίξεις υπάρχουν στο νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής σημειώθηκε που σημειώθηκε στην Αιτωλοακαρνανία και συγκεκριμένα στη Σταμνά Μεσολογγίου.

Ο 51χρονος δράστης που τραυμάτισε με τούβλο στο κεφάλι τη γυναίκα του εντοπίστηκε και συνελήφθη πριν από λίγο, από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Αιτωλίας.

H γυναίκα έντρομη κάλεσε την Αστυνομία και άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση. Τη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται, ενώ κλήθηκαν στις έρευνες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ που κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον δράστη και να τον οδηγήσουν στο Τμήμα. Το πρωί της Τρίτης (έως τότε θα κρατείται), θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα Μεσολογγίου.

Για την αστυνομική επιχείρηση που έλαβε χώρα νωρίτερα, ενημερώθηκε από πρώτο χέρι, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, υποστράτηγος, Ανδρέας Τσαπικούνης, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή.

Την ίδια στιγμή σημειώθηκαν άλλα δύο περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην περιοχή του Αιτωλικού, με την ΕΛ.ΑΣ να προχωρά σε δύο συλλήψεις ανδρών.

Με πληροφορίες απο tempo24.news

(Visited 12 times, 1 visits today)
Close