Written by 09:33 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Σε αναβρασμό οι αγρότες της Δυτικής Ελλάδας- Προχωρούν σε αποκλεισμούς δρόμων και στρέφονται προς Αθήνα

Συνεχίζουν και κλιμακώνονται οι κινητοποίησεις των αγροτών σε επίπεδο Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας.

Μετά την συνάντηση στο Μεγαρο Μαξίμου μεταξύ των εκπροσώπων των αγροτών και του Πρυθυπουργού, οι αγρότες της περιοχής αποφάσισαν σε γενικές συνελέυσεις να παραμείνουν στα μπλόκα και αρχής γενομένης απο σήμερα να προχωρήσουν σε αποκλεισμούς δρόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αγρότες της Αιτωλοακαρνανίας, σήμερα Τετάρτη στήνουν νέα μπλόκα, καθώς χθες βράδυ σε μαζική συνέλευση στην περιοχή του Αγρινίου λήφθηκε απόφαση σήμερα στις 12 το μεσημέρι να κινηθούν με τα αγροτικά τους στην παλαιά εθνική οδό, στον κόμβο της Ερμίτσας, λίγο έξω από Αγρίνιο. Εκεί αναμένεται να βρεθούν και αγρότες απο την περιοχή του Ευηνοχωρίου.

Παράλληλα οι αγρότες της Αιγιάλειας θα αποκλείσουν και πάλι την είσοδο του Αιγίου, ενώ υπάρχει η σκέψη για πολύωρο αποκλεισμό της εθνικής οδού Πατρών- Αθηνών στο ύψος του Αιγίου.

Συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και στα μπλόκα της Κάτων Αχαΐας αλλά και του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο. Και στις δυο περιοχές αναμένεται οι αγρότες να προχωρήσουν σε αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Πατρών- Πύργου.

ΧΡ.ΣΤΡ.

(Visited 9 times, 1 visits today)
Close