Written by 18:39 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα, Πολιτική

Ιερέας επιτέθηκε λεκτικά με αφορισμούς και κατάρες στην υφυπουργό Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου- Αφορμή το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Δεύτερο κρούσμα με επίθεση εναντίον βουλευτή της ΝΔ σημειώθηκε νωρίτερα την Κυριακή. Πιο συγκεκριμένα μετά το χαστούκι που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας Αγγελική Δεληκάρη, από μία γυναίκα, στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, υπήρξε ένα δεύτερο περιστατικό.

Αυτή τη φορά στην Πάτρα όπου σημειώθηκε επίθεση εναντίον της υφυπουργού Υποδομών Χριστίνας Αλεξοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες όλα κυλούσαν ομαλά στο Τρισάγιο και στη Λιτανευτική πορεία στη μνήμη των πατρινών θυμάτων της τουρκικής βαρβαρότητας, όταν στο τέλος ο π. Αθανάσιος του Απόστολου Παύλου, προσπάθησε να προκαλέσει ένταση στο μνημείο των Ταμπαχάνων.

Ο ιερέας αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών επιτέθηκε λεκτικά στην κυρία Αλεξοπούλου χρησιμοποιώντας έντονο ύφος, αφορισμούς κατάρες.

Το ίδιο πήγαν να πράξουν και λιγοστά πρόσωπα, μικρής ηλικίας, που έχουν σχέση με την Εκκλησία. Η κυρία Αλεξοπούλου κατάφερε να αποχωρήσει από την πλατεία Ταμπαχάνων, έχοντας στο πλευρό της τον αδερφό του Δεσπότη που την πήρε από το χέρι και στην κυριολεξία την έσωσε από τον μαινόμενο κόσμο που κατευθυνόταν προς το μέρος της. Το περιστατικό επιβεβαίωσε μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ η ίδια η Χριστίνα Αλεξοπούλου χωρίς όμως να δώσει διάσταση. Σύμφωνα με πληροφορίες ο π. Αθανάσιος είναι γνωστός για τις ακραίες θέσεις του.

 

ΠΗΓΗ:PARAPOLITIKA.GR

(Visited 15 times, 6 visits today)
Close