Written by 18:27 Featured, Πολιτική

«Θα εργαστώ άοκνα για το καλύτερο μέλλον που έχουμε ήδη σχεδιάσει»

Η Βουλευτής Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Χριστίνα Αλεξοπούλου δήλωσε σχετικά με την ανάληψη της θέσης του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών στη νέα κυβέρνηση:

«Αποδέχομαι την εξαιρετική τιμή που μου έκανε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με έντονα αισθήματα συγκίνησης, ευγνωμοσύνης και ευθύνης, καθώς πλέον εκπροσωπώ την Αχαΐα, εκτός από τη Βουλή, και στην κυβέρνηση.

Γίνομαι μέλος μιας επίλεκτης ομάδας, σε ένα κομβικής σημασίας υπουργείο, με ευρείες αρμοδιότητες. Ο κατασκευαστικός κλάδος συνεισφέρει δυναμικά στο ΑΕΠ και τροφοδοτεί χιλιάδες συναφή επαγγέλματα, ενώ αναμένεται να διαδραματίσει ακόμα πιο σημαντικό ρόλο τα επόμενα χρόνια. Ταυτόχρονα, οι μεταφορές είναι αντικείμενο κρίσιμης σημασίας για την εθνική οικονομία.

Στόχος μου είναι, στο βαθμό που μου αναλογεί, να συνεισφέρω τα μέγιστα στη μετατροπή του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών σε ατμομηχανή ανάπτυξης, σε στενή συνεργασία με τους άξιους συναδέλφους μου, τον Υπουργό Χρήστο Σταϊκούρα και τον Υφυπουργό Νίκο Ταχιάο, μαζί με τους αρμόδιους φορείς και με κάθε άλλο εμπλεκόμενο στον χώρο.

Το αποτέλεσμα των εκλογών τής 25ης Ιουνίου σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για την Ελλάδα. Η καθαρή ετυμηγορία του ελληνικού λαού, μας δίνει τη δυνατότητα να αφοσιωθούμε απερίσπαστοι στο έργο μας, ώστε αυτήν την τετραετία να αλλάξουμε το πρόσωπο της χώρας, υλοποιώντας τις μεταρρυθμίσεις του προγράμματος για το οποίο ψηφιστήκαμε.

Στο πλαίσιο αυτού του οράματος, η Αχαΐα παραμένει στην κορυφή των προτεραιοτήτων μου. Ευχαριστώ θερμά τον Πρωθυπουργό και τους συμπολίτες μας που μου δίνουν ξανά την ευκαιρία να υπηρετήσω το κοινό καλό. Θα εργαστώ άοκνα για το καλύτερο μέλλον που έχουμε ήδη σχεδιάσει», τόνισε η κυρία Αλεξοπούλου.

(Visited 6 times, 1 visits today)
Close