Written by 13:23 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Πάτρας

Ανεβαίνει συνεχώς ο αριθμός των νοσηλευομένων στα δύο μεγάλα νοσοκομεία της Πάτρας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και στο Γενικό Νοσοκομείο του Αγίου Ανδρέα. Ο συνολικός τους αριθμός έφτασε τους 48, εκ των οποίων οι 11 είναι διασηληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Μέχρι το βράδυ του Σαββάτου νοσηλεύονταν 23 ασθενείς στην κλινική κορωνοϊού και 6 στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ. Αντίστοιχα στον «Αγιο Ανδρέα» νοσηλεύονταν 14 ασθενείς με κορωνοϊό στην κλινική και 5 στη ΜΕΘ.

Στο μεταξύ το Σάββατο ξεκίνησε η λειτουργία μιας ακόμα πτέρυγας με έξι κλίνες ΜΕΘ στο ΠΓΝΠ. Ο αριθμός των κρουσμάτων με την ανακοίνωσή του ΕΟΔΥ και τα 22 που προστέθηκαν το Σάββατο έφτασε συνολικά τα 321 από τις αρχές Νοεμβρίου.

 

Ξεπεράστηκε δηλαδή το όριο των 300 μέσα σε 14 ημέρες. Ωστόσο, η κατάσταση σύμφωνα με τις αρχές παραμένει ελεγχόμενη και σταθερή, με την διασπορά να μην είναι μεγάλη και να υπάρχει η προοπτική εφόσον τηρηθούν τα μέτρα κατά τη διάρκεια του lockdown να μειωθεί, μαζί με τον αριθμό των κρουσμάτων έως το τέλος του μήνα.

(Visited 25 times, 1 visits today)
Close