Written by 20:52 Πάτρα-Δυτική Ελλάδα, Πολιτική

Το δίκτυο της Women Act και στην Πάτρα- Εκδήλωση αύριο με ομιλήτριες την Υφυπουργό Υγείας και την Χριστίνα Αλεξοπούλου

Η Women Act είναι ένα ιδιότυπο φυτώριο έμπνευσης, ενδυνάμωσης και ενθάρρυνσης των γυναικών όπου ανθίζει η συνειδητοποίηση του ρόλου, της δύναμης και της ευθύνης τους στην εξάλειψη των έμφυλων διακρίσεων και στην εξέλιξη της κοινωνίας τους. Μετρώντας μόλις λίγα χρόνια λειτουργίας, καθώς ιδρύθηκε το 2017, το δίκτυο της Women Act, μέσω της πολυδιάστατης δράσης του, επιδεικνύει μία απαράμιλλη δυναμική, επιτυγχάνοντας να επικοινωνήσει το όραμα και τους στόχους του με πάθος και πίστη στις δυνατότητες των γυναικών και αποκτώντας συνοδοιπόρους γυναίκες δραστήριες, πρωτοπόρους, απ’ όλους τους επαγγελματικούς χώρους, κυρίως εκείνες που έχουν μία δημόσια παρουσία, αποφασισμένες να σπάσουν τα στεγανά και να διεκδικήσουν θέσεις ευθύνης και ηγεσίας.

Η woman act θα πραγματοποιήσει αύριο στα εγκαίνια του hub της στην Πάτρα,  όπου θα πραγματοποιηθούν στο Επίκεντρο. Στα πλαίσια της τελετής των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί και η ημερίδα με τίτλο ” Ηγέτιδες στην δημόσια σφαίρα” με κεντρική ομιλήτρια την Υφυπουργό Υγείας Ζέτα Μακρή. Εκτός από την κ. Μακρή, στην συζήτηση θα συμμετέχουν η Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου, η πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Ολυμπία Λόη και η επιχειρηματίας Αλεξάνδρα Μακρυγεώργου. Συντονίστρια της ενδιαφέρουσας συζήτησης θα είναι η Μαίη Ζαννή, η οποία είναι η πρόεδρός και συνιδρύτρια της Woman Act.

Να αναφέρουμε ότι στην εκδήλωση θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα για την Covid-19, ενώ όσοι παρακολουθήσουν την εκδήλωση θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι.

(Visited 49 times, 1 visits today)
Close