Written by 13:20 Featured, Πάτρα-Δυτική Ελλάδα

Στα όρια τους τα νοσοκομεία της Πάτρας-Ξεπέρασαν τους 230 οι ασθενείς με κορονοϊό

Δραματικές ώρες για τα νοσοκομεία της Πάτρας. Εξαιρετικά δύσκολες οι ώρες , ανοίγουν συνεχώς νέες κλινικές covid και ΜΕΘ covid και λίγες ώρες αργότερα απλά… γεμίζουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας apoixos.com  στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας άνοιξε και 5η Κλινική covid στο Ρίο ενώ μόλις πριν δύο ημέρες είχαν ανοίξει επιπλέον κρεβάτια στη ΜΕΘcovid. Όλα σήμερα είναι γεμάτα με 110 ασθενείς στις κλινικές αλλά και 25 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid .

Ασφυκτική πίεση δέχεται και το Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας , οι νοσηλείες στις κλινικές φτάνουν τις 90 ενώ 12 είναι οι διασωληνωμένοι με ΜΕΘ.

Και κάπως έτσι στα νοσοκομεία της Πάτρας οι νοσηλείες ξεπερνούν τις 230 αγγίζουν τις 237 συγκεκριμένα ένα νούμερο που συνεχώς αλλάζει δυστυχώς προς τα επάνω

Η κόπωση είναι μεγάλη πλέον στο Ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που δουλεύει αδιάκοπα κάτω απο πολύ δύσκολες συνθήκες.

Η μάχη απο το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό συνεχίζεται , οι εισαγωγές αμείωτες , πρόκειται για μια πολύ δύσκολη κατάσταση και δυστυχώς τα κρούσματα στην Αχαΐα δεν δείχνουν να μειώνονται και το Σάββατο ο αριθμός των μολύνσεων ήταν τριψήφιος.

(Visited 13 times, 1 visits today)
Close